ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Με πολυετή πείρα στο χώρο του εσωτερικού, διακοσμητικού φωτισμού η εταιρία MALAPETSAS LIGHTING διατηρεί μια μακρόχρονη πορεία στον τομέα της κατασκευής φωτιστικών που ξεκινά από το 1973 και τα πρώτα βήματα του Χαραλάμπου Μαλαπέτσα στον χώρο. Συνεχώς εξελισσόμενη, η οικογενειακή επιχείρηση διοικείται πλέον από τον γιο του ιδρυτή, Άγγελο Μαλαπέτσα.

Μια πλήρως εξοπλισμένη μονάδα παραγωγής είναι το κέντρο της εταιρίας, ένας χώρος όπου συνδυάζεται η πείρα με τη δημιουργικότητα μας και όπου οι τεχνίτες μας εφαρμόζουν τις δεξιότητες τους, με την υποστήριξη του διοικητικού τμήματος.

Πάθος για το αντικείμενο, μοναδικές ιδέες, κλασσικά και πρωτοποριακά υλικά συνδυάζονται με την εφαρμογή παραδοσιακών και νέων τεχνολογιών κατασκευής με σκοπό τη δημιουργία φωτιστικών σωμάτων υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και παράγονται κάτω από συνεχείς ελέγχους ώστε να διασφαλίζεται η ποιοτική τους αξία καθώς και η ασφάλεια χρήσης από τον καταναλωτή.

Η MALAPETSAS LIGHTING έχει να παρουσιάσει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, προσφέροντας δυνατότητα επιλογής από μοντέρνα, νεοκλασικά και κλασικά σχεδία, για λύσεις οικιακού φωτισμού αλλά και επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία και χώροι εστίασης.

Για projects που απαιτούν πιο προσωποποιημένες εφαρμογές η εξειδικευμένη ομάδα της MALAPETSAS LIGHTING μπορεί να κατασκευάσει όλα τα προϊόντα με οποιαδήποτε παραλλαγή σε μέγεθος χρειάζεται έτσι ώστε να επιτευχτεί το καλύτερο αποτέλεσμα αισθητικής και φωτισμού στον χώρο, καθώς επίσης και να παράγει κατά παραγγελία σχέδια (custom-made designs) βάση των αναγκών και επιθυμιών του πελάτη.

Με μακρόχρονη παρουσία στην ελληνική αγορά, η MALAPETSAS LIGHTING έχει πλέον εξαπλωθεί και στις μεγαλύτερες αγορές του εξωτερικού με συνεχόμενη παρουσία στις κυριότερες διεθνείς εκθέσεις και εκπροσώπηση σε πολλά καταστήματα και design studios ανά τον κόσμο.

Η εμπειρία και ικανότητα του ανθρώπινου δυναμικού, η χρήση πρώτων υλών υψηλής ποιότητας καθώς και μια σειρά συνεργασιών με μεγάλους οίκους του εξωτερικού μας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, πάντα με γνώμονα τις απαιτήσεις της αγοράς, τις τάσεις της μόδας αλλά και την επιθυμία μας να προσφέρουμε φωτιστικά με φινέτσα και κομψότητα.

Ως αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, κτίζουμε εμπιστοσύνη και μακροχρόνιες συνεργασίες με του πελάτες μας, ένα βασικό στοιχείο που καθιστά την MALAPETSAS LIGHTING ως μια από τις σημαντικότερες κατασκευάστριες εταιρίες στον χώρο του διακοσμητικού φωτισμού.

 

Λεωφόρος Φλέμινγκ 9, Άγιος Ιωάννης Ρέντης 182 33, Ελλάδα +30 2104820063  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.